Lessenreeksen

Hieronder vind je een overzicht van de huidige lessenreeksen.
Elke reeks duurt gemiddeld 3 maanden, omvat 1 trainingsdag per week en is perfect te combineren met jou eigen trainingsprogramma.

Alle oefeningen worden aangepast op jou niveau en zijn uiteraard gerelateerd aan het thema van de reeks. Zo geniet elke deelnemer van een geïndividualiseerd programma, persoonlijke begeleiding en een prijsvoordeel ten opzichte van personal training.

De lesdata worden bepaald per lessenreeks.

CORONA UPDATE: Zolang de huidige maatregelen aanhouden, gaan alleen de groepslessen en de personal training door.  Wil je graag starten met sporten, maar weet je niet welke optie de beste voor je is? Laat me dan even iets weten.

Fundamentals

Een 12-delige lessenreeks waarin de meest voorkomende oefeningen in detail gecoacht worden. Ideaal voor wie zelfstandig wil trainen en een goeie start wil nemen.  Hoewel de reeks bijzonder geschikt is voor mensen die weinig tot geen sportervaring hebben, is het ook voor actieve sporters van groot nut.

Voor meer info klik hier.

Back 2 Back

Een  12-delige lessenreeks rond rugklachten met voorafgaande screening waarbij u onder professionele (en eventueel medische) begeleiding een aanvullend oefenprogramma krijgt met persoonlijke feedback tijdens de wekelijkse groepssessies.

Voor meer info klik hier

Burn to Emerge

Dit is een 12-delige lessenreeks waarin je mentale capaciteit om door te bijten op de proef gesteld wordt. De trainingen zijn pittig, maar zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat ze niet overmatig belastend zijn.

Voor meer info klik hier.

Prijzen

Kies je programma

199
Fundamentals
12 sessies
max. 8 deelnemers
250
Back 2 Back
12 sessies
max 8 deelnemers
incl. persoonlijk oefenprogramma
199
Burn to emerge
12 sessies
max. 8 deelnemers

Nog niet helemaal zeker? Meld je hier aan voor een gratis kennismaking.