Fundamentals

Fundamentals

Wat?

Fundamentals is een 12-delige lessenreeks waarin veel voorkomende bewegingen in detail gecoacht worden. Hoewel de reeks bijzonder geschikt is voor mensen die weinig tot geen sportervaring hebben, is het ook voor actieve sporters van groot nut.

Waarom?

Wie met een goeie basis start, bouwt zelfzekerheid en kan gemakkelijker nieuwe oefeningen aanleren. Een verkeerde basis kan later een limiterende factor zijn in je vooruitgang.  In andere gevallen kan het zelfs leiden tot blessures. Net daarom is het ook voor actieve sporters van belang om af en toe naar de basis terug te grijpen.

We bekijken samen de belangrijkste aandachtspunten bij het uitvoeren van de oefeningen. Zo leer je niet enkel de beweging aan, maar leer je ook waarom er soms gesproken wordt over ‘verkeerde’ of ‘foute’ uitvoeringen.
We gaan aan de slag  met verschillende variaties en bekijken hoe oefeningen aangepast kunnen worden aan jouw niveau.

Voor wie?

Deze lessenreeks is echt voor iedereen weggelegd.
Het is de ideale basis voor wie op eigen kracht naar de gym wil trekken, online programma’s wil volgen of gewoon met meer inzicht zijn andere sportactiveiten wil verderzetten.
Het is Back to basics voor de gevorderde sporter. Zeker voor wie al enige tijd met aanslepende pijntjes of met een plateau kampt.

Hoewel er behoorlijk wat informatie meegegeven wordt, ligt de focus vooral op de training zelf.  Leren bewegen in een fijne omgeving – daar draait het om. Zin om te knallen? Laat het me hier weten.

Inhoud

Persoonlijke begeleiding in groep.
Je staat er trouwens niet alleen voor. We werken in kleine groepjes (max. 8 deelnemers) zo gaan een goede groepssfeer en de nodige persoonlijke aandacht hand in hand. Bovendien drukt dit ook het prijskaartje vergeleken met personal training.

Een arsenaal aan bewegingen.
Hoewel er duizenden oefeningen bestaan, merk je al gauw dat er slechts enkele fundamentele bewegingen zijn die vaak terugkomen. Op zeer praktische wijze verwerken we een steeds uitgebreider arsenaal aan oefeningen in de workouts. Steeds met de nodige aandacht voor detail in de uitvoering ervan.

Een persoonlijk rapport
Niemand beweegt perfect. Iedereen heeft hier en daar wel een werkpuntje. Dat zal je tijdens deze lessenreeks snel merken. Omdat ik je daar bij wil helpen, krijg je op’t eind van deze reeks ook nog een persoonlijk assessment mee. Een kort overzicht met de belangrijkste aandachtspunten zodat jij zelfstandig en zelfzeker verder kan.

Ben je toch nog niet helemaal klaar om zelf te trainen, dan help ik je uiteraard graag verder! 

Meer info?

Benieuwd wanneer de volgende reeks begint? Klik dan hier