Revolt

Revolt

Wat?

Dat is :
– sporten in kleine groepjes (max 6-8 personen).
– je bewegings- & levenskwaliteit verbeteren.
– balans vinden tussen in- & ontspanning.
– groeien naar een betere versie van jezelf.

In kleine groep

Het aantal deelnemers is doorgaans beperkt tot 6 leden. Afhankelijk van de lesinhoud wordt de groep soms uitgebreid naar 8 personen. Zo behoud ik als coach het nodige overzicht om iedereen voldoende bij te sturen.

Een verbeterde bewegings- & levenskwaliteit

Tijdens onze sessies maken we oa. gebruik van zandzakken en touwen. Niet enkel om de cool-factor, maar vooral omdat ze meer lijken op de objecten die we in het gewone leven tegenkomen. Tijdens de oefeningen werken we aan een verbeterde houding en correcte bewegingspatronen.

Balans tussen in- & ontspanning.

Kracht- & conditietraining zijn onafscheidelijk verbonden. Beiden zorgen ervoor dat je lichaam zich aanpast aan de trainingsprikkel. 45′ lang rustig blijven bewegen is minstens even belangrijk als die korte sprints of maximale krachtinspanning.

Wie prestatiegericht traint zal zich uiteraard specialiseren, maar wie vooral vitaal in het leven wil staan kan beter allround trainen. Doe jij al is graag een HIIT workout of yoga, of ben je eerder verknocht aan die BBB sessies? De kern van al deze lessen vind je terug in onze workouts.

Gevarieerd sporten dus!
Bovendien wordt de workout niet vooraf bekend gemaakt. Dit programma biedt alles wat je nodig hebt, maar misschien niet altijd wanneer het je uitkomt. Maar wie beter wil worden, moet ook aan zijn/haar zwaktes werken.

Programmatie

Jij beslist zelf wanneer je deelneemt aan de groepslessen. Het programma is zo opgesteld dat wie op min of meer dezelfde dag sport in de week na 26 weken 1 volledige cyclus van het programma afgewerkt heeft.

In één van de volgende posts ga ik dieper in op hoe de programmatie tot stand gekomen is en hoe die ervoor zorgt dat je gaandeweg werkt aan een betere versie van jezelf.


Woorden zeggen veel, maar wie wil weten waar het echt om draait moet het ervaren. Verzeker jezelf een plekje in één van de volgende sessies tijdens eerste proefles.