COVID Maatregelen

Dit artikel werd geüpdate op: 16/04/2021

Beweging wordt steeds vaker naar voren geschoven als een belangrijk middel om onze weerbaarheid tegen het virus te vergroten. Toch zijn er een aantal belangrijke, praktische afspraken om onze trainingssessies veilig te laten verlopen.

Kom niet sporten als je symptomen vertoont
Hoe graag je ook uitkijkt naar je training, blijf thuis wanneer je symptomen vertoont.

Gebruik Coronalert
Installeer Coronalert en activeer de bluetooth functie op je GSM wanneer je komt sporten. Zo wordt onze gym een centrale Hub en kunnen we de nodige actie ondernemen als we merken dat er besmettingsgevaar is.

Draag een mondmasker
Een mondmasker is verplicht bij aankomst & vertrek, tijdens de briefing en op momenten waarop voldoende afstand niet gerespecteerd kan worden. De coaches dragen steeds een masker wanneer ze naderbij komen om jullie betere begeleiding te bieden.

Gebruik ontsmettingsmiddel
Tijdens de training voorzien we jullie van handgels, ontsmettingsmiddel en papier.
We vragen jullie om na elke sessie het gebruikte materiaal te ontsmetten. Wanneer materiaal gedeeld wordt, vragen we jullie steeds de handen of het materiaal zelf te ontsmetten.

Wacht aan de poort/parking
Doorgaans is de poort van de parking gesloten. Zo vermijden dat we met meer dan het aantal toegelaten personen aan de gym staan. Rij gerust de parking op wanneer de poort geopend is, maar wacht dan even daar tot de vorige groep het terrein verlaat.

Stay strong, stay safe!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *