Revolt via remote coaching

Vanaf 29 oktober worden de georganiseerde sportactiviteiten in Vlaanderen aan banden gelegd. Dat betekent dat onze poorten voor onbepaalde tijd gesloten blijven. Maar dat betekent niet dat we bij de pakken moeten blijven zitten. Daarom kan je voortaan de Revolt trainingssessies ook van thuis uit volgen.

Hoe gaat dat dan in zijn werk?

Wie deelneemt aan Revolt via remote coaching krijgt 3 trainingssessies van +- 30 minuten per week voorgeschoteld.

De trainingssessies worden remote begeleid via de Truecoach app.
Via deze app kan jij de trainingen uitvoeren wanneer het jou past.
Bij elk oefening vermeld ik welke aandachtspunten belangrijk zijn en er is steeds een video die je de correcte uitvoering toont.

Ook jij kan via de app vragen stellen, aangeven waar je moeite mee had en in de app zal je ook jezelf moeten filmen. Zo kan ik jou heel persoonlijke feedback geven, net zoals in de gym.

Meer info vind je in onderstaand filmpje.

Praktisch

Uiteraard kunnen we geen zandzakken gebruiken en zal je ook de slee een aantal weken moeten missen. Maar laat die beperking de training niet verarmen. We gaan de nadruk leggen op de basis zodat jullie sterker uit deze semi-lockdown komen.

Ik heb een beperkte lijst opgesteld van materiaal dat je eenvoudig online kan bestellen. Verder kan je prima gebruik maken van heel wat alledaagse voorwerpen om de oefeningen uit te voeren,.. functionele kracht- & conditietraining op z’n best dus!

Inschrijven

Voor deelname betaal je maandelijks 27 euro.
Dat is ongeveer 2 euro per workout.

Inschrijven kan hier.

Heb je nog vragen, laat het me dan zeker weten!