Haal meer uit je training met de Kick off sessie.

Tijdens de kick Off sessie neem ik een uur de tijd om jou beter te leren kennen. We overlopen jou sportieve parcours en bespreken je doelstellingen en eventuele blessures. Vervolgens doorlopen we een aantal oefeningen die frequent terugkomen tijdens de trainingen. Zo kan jij met meer vertrouwen starten aan de volgende trainingssessie en verwerf ik inzicht in hoe je beweegt. We brengen jouw persoonlijke aandachtspunten in kaart. Ik begeleid je door een aantal oefeningen die je daarbij kunnen helpen en stel een persoonlijke opwarmingsroutine voor je op.

De opwarmingsroutine vind je samen met het beknopte verslag van de kick Off sessie terug in je medische fiche op Sportbit. Deze informatie is trouwens alleen zichtbaar voor jou & onze coaches. Zo weten wij ten allen tijde exact waar we aandacht voor moeten hebben.

Tijdens de groepslessen kan jij jouw persoonlijke opwarmingsroutine afwerken in plaats van de algemene opwarming. Zo zijn er geen excuses om de oefeningen niet uit te voeren en zal je sneller resultaat ervaren.

Kortom, deze sessie biedt héél wat voordelen. Niet alleen is het de ideale start voor nieuwe leden, het geeft je ook alle tools om jouw belangrijkste werkpunten aan te pakken.